BARFOTA UTAN STRUMPOR OCH SKOR SKA JAG VANDRA MED DIG


diverse bilder från sista körresan när vi begav oss till sthlm

Nu bjuppar jag på en handfull bilder från förr förra helgen, jag har inte orkat uppa sen jag kom hem igår eftersom att jag var rent utsagt svintrött efter resan till Gbg med klassen som besides var great! Liseberg var toppen.
Sov en och en halv timma när jag kom hem, sedan 4 timmar efter skolan, galet skönt. Jag hade ju iallafall lovat mig själv att inte shoppa så mycket med tanke på att jag redan slösat pengar för förra helgen. Men köpte iallafall ett par byxor, ett par shorts och ett finfint linne samt massor av mat, hehe. Nu börjar skolavslutning och sommarlov närma sig och jag längtar som bara den! Mitt sommarlov är fullspäckat med jobb, sköna sommardagar/kvällar, yran m.m. Men framförallt av flytten, känns otroligt att det har gått så fort och att det snart är dags! Nu måste jag rusa, puss och kram.

CLOSEUP

Sminkning, The Body Shop



Hej babybuns, hehe.. 
Jag var på The Body Shop igår och fick en väldigt fin sminkning. Inhandlade även några saker efteråt. Ansiktsmask 3 in 1 (som verkar superbra! premiärtest idag), ögonskugga samt läpp pensel. Jag fick en hel del bra tips och en trevlig samtalsstund med den snälla sminkösen. Ikväll åker jag och stördklassen till Götet. Blir trevlans, hihi. 

Smellyalater

FÖRMINALÄPPAR


några favoriter till mina läppar i sommar, snart drar jag på pirates 3 med el klasso, spännande. jag ska bunkra upp med popcorn, fan nu blev jag pepp. mums. 

bisous.

BLACKHAIR


Oktober 2010, Photos on me by me.

Ja ni, såhär såg jag alltså ut i Oktober, märker att det skett en hel del förändringar. Jag hade en period då jag växlade hårfärg ganska ofta, vilket resulterade i slitet hår. Men det är ju så himla kul att se hur man passar i olika hårfärger. Här var mitt hår svart. Jag vet faktiskt inte om jag tycker att svart var min färg. Vad tycker ni?

Soft skoldag också, blev väldigt nöjd med de senaste No-proven! När jag kom hem kände jag ett otroligt sötsug, så nu ska jag äta rulltårta + te. Bra kombination

xoxo ciao!

DEUX IMAGES DE STOCKHOLM



Här sitter vi på Fåfängan, ett av min älsklingskafeér i Stockholm.

Två bilder som jag snodde från Sara visar jag tills vidare, jag måste ju ladda upp
bilderna från kameran först. Chillvecka framför mig, hoppas jag. Det känns som att det
inte är något plugg kvar i stort sett, och nu på torsdag drar jag iväg på klassresa 
till Gothenburg, blir "tjockt bra" haha, fult. Nu ska jag ta ett bad. Hejdå finisar.

Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk


Photos on me by me

Hej fellas, jag är tillbaka från en väldigt rolig/skön/härlig helg i Stockholm. Vi har flanerat runt på staden, jag har visat våran lägenhet där för mina vänner, besökt min (förhoppningsvis) framtida skola och vi har skrattat en hel del. Besökt operan har vi också gjort, vilket var en upplevelse i sig. La bohème såg vi. Underbart väder och god mat. Jag trivdes. Igår när jag kom hem var jag lagomt trött så jag la mig och sov från 7-10, sa att jag ville se en film när jag vaknade och somnade, direkt efter att jag pratat, om till halv ett. Sen vaknade jag halv 9. Snacka om att ha sovit mycket, gött. Jag köpte en skolavslutningsklänning på Zara också, finfin. Bilder från helgen kommer as soon as possible. Finns massa mer att berätta men får nog nöja mig här. Massor av fina minnen har jag nu i min ägo. PUSS!

MEANDMYBRANDNEWSHORTS





Mina nya shorts från Conscious Collection, underbart sköna och supersöta. Blir perfekta till sommaren, nu är jag klar med allt plugg typ! Livet leker, puss.

PRINSESSOR



1. Jag och några sötisar.
2. Jag, Trixie och Sara.
3. Jag och Sara

Haha söta är vi. Vi var utkläddat till prinsessor på kör-avslutningen. Jasmine var jag, Askungen, Sara och Trixi var Pochahontas. De tre småtjejerna var också utklädda till askungen om jag inte minns fel. Hihi. Känns lite sorgligt att det här är sista körkonserten för min del, eftersom att jag flyttar sen.

PUSS

SKÄRA FÄRGER





Satte ihop ett minikollage, finfint. Skulle passa bra i min garderob. I love this colour.

SMURFROCK, DET ÄR COOL JA!




Spexfoto med klassen, jag var babysmurf. Riktigt grymt blev det iallafall!
lånade bilden av
sara

Hej babes! Det har varit mycket de senaste dagarna, därav uppdateringen. Bland annat har jag badat i sjön för första gången, tagit flera longboardturer med trixi, avklarat nationella prov + läxor, tagit promenader ute i det fina vädret, haft spexfoto ( VI VAR SMURFAR! syns det? hehe.. ), dansat på folkets hus igår kväll. Vilket var crazy fun! 
Ikväll ska jag klä ut mig till Jasmine i Alladin - varför undrar ni då? Jo vi ska ha ett litet disneyuppträdande med kören. Nu säger jag adjö, så hörs vi inom en snar framtid, xxx

???

Gjorde ett testinginlägg nyss för att jag inte såg inläggen på bloggen, var nämligen lite orolig för att alla försvunnit. Vad hände? Allt blev som vanligt igen. Ibland förstår jag mig bara inte på cyberworld. Jaja, igår var en underbar dag. Idag var en tvärtemot underbar dag, förutom att jag och ingrid gick ner till sjön och badade näck. Det var härligt. Nu ska jag tvätta bort den blåfärg som inte försvann sedan spex-fotot. Vi hörs, klart slut.





Jag som grubblar över bloggproblem? haha skämt åsido.

??

testing, är det bara jag som inte ser inläggen?

BARAFÖRATTVIÄRSÖTA

Vid halv nio tog jag brädan och mötte trixie, sen for vi ner till konsum där vi köpte (börjar bli tradition) pimpim och schweppes citron (SUPERGOTT!), blev också två mandariner, en chokladkaka och en stor loka. jag var galet törstig, hehe. vi åkte vidare till badhusparken, satte oss på kajen och iakttog roliga människor under mycket skratt och prat. sedan var jag hungrig så vi gick upp till thadonk och jag köpte en cheese. där inträffade några roliga saker som inte är nödvändiga att skriva här, efter detta åkte vi hem, råkade på massa tordyvlar och hejjade på alex m. kompis. hem, sova. kuläventyr pusspåminkompis

JAGÄRLUCYINSKYJAGÄRHÖGTOVANMOLNEN

ph by me
hej babes, snart ska jag ut med trixie i det varma vädret. ska bli lagomt skönt. min mage väntar på att få sluka något smaskigt. macka? nudlar? fil? haha well.. förresten, igår hade jag ju tänkt chilla järnet här hemma med lördagsgodis men jag träffade trixie istället så jag berättar mer om gårdagskvällen i ett annat inlägg.

IHOPEYOUDONTMINDTHATIPUTDOWNINWORDS



Hey fellas. Skriver uppsats om hinduismen (Det går lite trögt, jag vill hellre åka longboard om ni förstår vad jag menar) men.. om vi säger såhär. Jag återkommer när jag är klar. MVH LOTTA

JAGSAKNARDIG

Jag saknar Sara, min kompis. Det är inge kul alls just nu. Hon åkte i fredags och kommer hem imorgon. 
ÅH.. skitunge. hjärtahjärtahjärta osv.

VALBORGSMÄSSOAFTON



- Gött

RSS 2.0