TÅLAMOD

snart blir det surprise..

19 FEBRUARI





hallå där! dålig uppning från min sida, I'm sorry. 

Håller på att fixa med designen till bloggen och det krånglar nämligen lite, så jag får se när det blir som jag vill.. om det blir som jag vill! Men det blir det nog, ni behöver inte oroa er. Iallafall så var jag på badet med Trixi idag, superB! Vi hade väldigt kul och jag tycker verkligen om känslan efter man har badat, och gjort sig i ordning! Fräscht. Dock hade vi några som följde efter oss hela tiden, ganska komiskt dock. Nu ligger jag och slappar framför tvn, och "halvkollar" på mellon. Ska nog ta mig lite glass, har inte orkat köpa godis.. LATIS. Nejnej, men vi hörs sötnosar!

CONNYS




Kom ju på att jag alldeles glömt att visa er mina nya vita converse! Jag beställde "hem" dem från Paraguay, eftersom de är lite billigare där. Snälla Trixi köpte hela fyra par när hon var där åt mig Lisa och Sara. Hjärta på dig min vän. 
Är iallafall jättenöjd! Det är någonting speciellt med äkta converse tycker jag, vill gärna ha ett fjärde par i brunt läder, eller något coolt mönster! NU: Chillerill.

ITSNOWSOUTSIDE



Modell - Lotta Fotograf - Lisa

Hej sötnosar!
Känner att många av mina senaste inlägg har varit ganska random. Så tänkte ändra på det. Just nu ligger jag och slappar efter att ha lagat mat ( pasta carbonare, MUMS! ) och varit ute på promenad i det härligt snöiga vädret. Dessa två bilder är från när jag och Lisa var ute och fotade i förra veckan. Nu är jag riktigt trött, tänkte göra mig lite te och äta mörk choklad, hihi.

PUSSOCHKRAMSKUMBANAN

HEMLIGHETEN AVSLÖJAS!

g

.. se Rihanna i globen!

BLÅBÄRSPAJ, MUMS!



Tänkte visa er en bild på den fina blåbärspajen som jag och pappsen gjorde igår. Visst ser den god ut? Det var den! ♥
På den här bilden syns också skillnaden mycket bra vad gäller kvaliteten på bilderna med det nya objektivet. Det är verkligen stor skillnad. Tycker det är superhäftigt att man kan se justera fokuspunkten så pass mycket! ♥

PATTERNED



Min nya byxdress från H&M gick loss för 299 sek

FRENCH MANICURE



Hallå där cutiepies! Idag är det alla hjärtans dag! Hittils har jag inga speciella planer för dagen, men vi får se hur det blir. Tänkte visa er en bild på mina naglar som jag och tjejerna gjorde när vi hade myskväll förra helgen, har ju dock inte kvar dem. Det är tippar, som man klistrar på och filar ned till nageln. Blev förvånande nöjd med resultatet! Nu ska jag kolla på project runway, göra sallad och koka te. 

Kramisar.

YES!



Gissa vad jag och Sara ska göra den andra november, med bästa platserna, gissa då!
Åh glad jag blir nu, så jävla roligt rent utsagt! Thumbs up, puss.

ANGELSANDHEAVEN





Tänkte bara visa er vad jag möttes av på facebook när jag kom hem. Ingrid hade laddat upp en änglabild på oss flickor, sööt. Källan är dock okänd (?)

Från vänster till höger:

Ingrid, Lotta (jag), Lisa, Sara, Charlie, Himlen - Trxi (hehe)

Ganska onödigt inlägg, i know. Men visst vad det lite roligt :')

ENSVÄNGPÅSTAN


Framför kameran - Jag och Lisa, Bakom kameran - Ingrid

Nationella i svenska idag, gick nog bra hoppas jag! Sedan en sväng på stan med Lisa och Ingrid. Dock gick Ingrid hem rätt fort, så då blev jag och Lisa ensamma. :) Hittade en byxdress som jag spanat på länge, och två mysiga tröjor. Ni kan ju få se dem sen, har inte hunnit ta kort på dem ännu. Inget fika blev det på stan heller [:(((((], så jag var vrålhungrig när jag kom hem. Nu ska jag koka en kopp varmt te, bege mig mot teven och mysa ner mig under en filt. Jag är superkall, eftersom det nästan är snöstorm ute, hihi. Mys. 

LATER

COOLPIX



Idag, goda mackor, plugg, tv-tittande osv @ Lisas crib. Nu, Top Model ( JIPPIE!), Sedan, bad med tända ljus och en benny (Half baked, DUBBELJIPPIE!) 

Vihörsdå, PUSS FINISAR

FLYLITTTLEBIRD




Min fågel och jag - by me

Idag är det fredag! Trevligt och välbehövligt med helg. Dagen har varit bra, både slöjd och musik + franska. Musik är galet kul, och vet ni förresten vad som väntade på min kudde när jag kom hem? En capo!! Tack mami och papi. Nu kan jag utveckla mitt gitarrspelande ännu mer! På slöjden håller jag på med en klänning med inspiration cabaré.
Tänk fjädrar. I might show you. Kvällen kommer spenderas med ett gäng sköna brudar. Så jag hoppas på mycket skratt. + mat, hehe... Mat i detta fall; godis, chips osv. Nu ska jag läsa lite bloggar och sånt. Kan ju visa er min outfit för ikväll senare också maybe. Vi hörs pussgurkor.

ENDAGENS



Dagens: Tröja - H&M, Kavaj - Vet inte, Armband - Gåva, Renring - H&M

En dagens bjussar jag på! Nu ska jag titta på debatt och dricka te. puss.

MUMSFILIBABBA



Jag lagade middag själv igår. Jättegott blev det faktiskt! Potatis, bacon och ägg. Sallad bestående av
avokado, selleri, purjolök och rivna morötter. + en sås av vitlök, fil och lite pressad citron. PROUD!

FEBRUARI



H&M divided 129 px. CEYAH!

STOLTPLUGGIS


Hej babes!
Åh som jag har pluggat, igår och i förrgår. Från att jag kom hem från skolan, tills jag skulle gå och lägga mig ungefär :')
Min dag idag har varit ganska händelserik, so prov, skrev nio sidor och är inte klar. Fel på mig? Äventyr i skogen. Lagat middag osv. Nu kommer snart mamma hem med en benny till mig. Smaskigt, behöver en sockerkick nu. 
over-n-out, och sånt. 
PUSS

RSS 2.0